Aktivan klub za

RIBOLOV

na moru

Natjecanje klupsko, kupovi, interna natjecanja, druženje

Svake godine

ŠKOLA

za mlade ribolovce

Mladi ribolovci uče o ribama, ribolovne tehnike teoretski i praktično

Klub je

UDRUŽEN

sa športskim udrugama

Član je HSSRM, PŠD Špinut i Športskih udruga grada i županije

Natjecanja HSSRM

Sva natjecanja u sklopu HSSRM odvijat će se redovno po terminima koja odredi HSSRM.

Suci i Učitelji

Pozivaju se članovi zainteresirani za polaganje za sudca i učitelja da se jave uporavi kluba

Aktivnost članstva

Od svih članova očekuje se da se aktivno uključe u rad Kluba

Elektronička pošta

Sve upite pošaljite elektroničkom poštom sa stranice Kontakt

Na zadnjem sastanku UO KŠR Špinut na vlastiti zahtjev razriješen je dužnosti tajnik Dario Martinović Izabran je Aleksandar Krančević Soso za novog tajnika. Dariu se zahvaljujemo za sav doprinos u radu u Klubu, a Sosi želimo uspješan rad.

Natjecanja

Klub se natječe u sklopu natjecanja HSSRM na svim natjecanjima i prvenstvima na koja se plasiraju njegovi natjecatelji. Također se natječe i na raznim kupovima i natjecanjima koja organiziraju drugi ribolovni klubovi. Klub organizira tri interna natjecanja za svoje članove. Pravo sudjelovanja na svim natjecanjima i kupovima imaju svi članovi Kluba.

Pročitaj više

Događaji

Klub vodi računa o svojim natjecateljima, pa ih priprema za natjecanja i osigurava svu potrebnu opremu. Također organizira sve potrebne aktivnosti vezane za odlazak na natjecanja. O svakom natjecatelju klub brine koliko je to u njegovim mogućnostima. Svako natjecanje ima svog pratitelja koji se za vrijeme natjecanja brine o našim natjecateljima. Svako natjecanje klub poprati i da mu odgovarajući značaj.

Pročitaj više

Aktivnost

Pored natjecanja Klub provodi i druge aktivnosti. Većina aktivnosti provodi se u prostorijama KŠR Špinut koje se nalaze na zapadnoj obali lučice Špinut. U klupskim prostorijama aktivni članovi organiziraju sve aktivnosti Kluba i upravljaju njime. Svi članovi Kluba su dobrodošli da se angažiraju u radu Kluba.

Pročitaj više

Najbolji rezultati

 Klub ima natjecatelje članove reprezentacije RH. Također je više puta proglašavan kao najbolji klub u športskom ribolovu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a naši natjecatelji su također proglašavani kao najbolji sportaši ribolovci u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Naši natjecatelji su dobivali stipendije kao napredni sportaši ribolovci.

Pročitaj više

Škola za mlade ribiče

 Mladi ribiči su naša budućnost koja osigurava kontinuitet u radu Kluba. Zato Klub posebnu pažnju posvećuje mladim ribičima, kao i kadru učitelja ribolova i ribolovnih sudaca. Ovog kadra nam nedostaje pa svaki angažman na tom polju dobro bi došao.

Pročitaj više

Novosti

Galerija KŠR

Kontaktirajte nas

KŠR Špinut

Lučica 7, 21 000 Split

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GSM: +385 (0)91 212 2239